Ukrainian Fashion Week продовжує колаборацію з FINCH


Щосезону Ukrainian Fashion Week випускає власний мерчендайз: одяг та аксесуари для гостей, організаторів і волонтерів, забрендований написом Ukrainian Fashion Week. У вересні 2018 року напис дещо змінився – Ukrainian Fashion Geek тепер можна було прочитати на футболках, сумках-бананках і заплічних рюкзачках, випущених спеціально до 43-го сезону UFW. 


Це стало можливим завдяки колаборації Ukrainian Fashion Week з українським брендом FINCH. Дизайнери Катерина Бякова і Максим Голуб самі запропонували цю кмітливу гру слів, а організатори UFW, як справжні модні ґіки, вподобали і залюбки підтримали. 






Минулої осені українські фешн-ґіки були помічені по всьому світу: Київ, Нью-Йорк, Париж, Шанхай, Токіо… (список постійно оновлюється) 

Тестування пройшло успішно, тож Ukrainian Fashion Geek відтепер – зареєстрований товарний знак, а співпраця із брендом триває. 

У новому сезоні асортимент поповниться теплими худі, бомберами та дутими шарфами і буде представлений в #Showroom у Мистецькому Арсеналі, поруч із 10 брендами взуття та аксесуарів з 1 по 5 лютого. 








Зробити передзамовлення, а разом із ним отримати електронне запрошення для відвідування #Showroom безкоштовно, можна на сайті бренду з 25 січня. 

З 31 січня речі будуть наявні у магазині Всі.Свої на Хрещатику, 27. А вже з 6 лютого лінійка поповниться. 


Фото: Валерій Ведута 

Fashion-ілюстрації: Оксана Іванченко (https://www.instagram.com/_oksana_ivanchenko_/) 

Коментарі

Популярні публікації