Ukrainian Fashion Show in Jordan


Вже в котре Ukrainian Fashion Week знайомить світову fashion-спільноту та міжнародних журналістів з колекціями українських дизайнерів та сприяє популяризації їхньої творчості за межами України. Цього разу фешн-десант з України поїхав до Йорданії. Це була надзвичайна подорож, яка подарувала стільки емоцій та краси! Про те, що вразило нас у цій країні напишу пізніше окремий пост.


12 серпня у межах міжнародного fashion-проекту під егідою Ukrainian Fashion Week відбулася сесія показів українських дизайнерів в одному з наймальовничіших куточків світу, столиці Йорданії – Аммані. В цей вечір, завдяки команді Українського Тижня Моди, частина готелю Marriot Amman перетворилася в український осередок. Прекрасні гості у вишиванках та етно-одязі,  соняшники, українські пісні - з Україною в серці.


За доброю fashion-традицією, почесних гостей, дипломатичний корпус, представників fashion-індустрії з декількох країн Близького Сходу, баєрів та журналістів провідних видань Йорданії та України приймав п’ятизірковий готель Marriott Amman. Міжнародний проект Ukrainian Fashion Show in Jordan відбувся за підтримки Міністерства туризму Йорданії (The Ministry of Tourism and Antiquities of the Hashemite Kingdom of Jordan) та  Tyche Tours.



Невід'ємною традицією міжнародних проектів Ukrainian Fashion Week є запрошення до участі у fashion-шоу дизайнерів, що представляють моду приймаючої країни. В Ukrainian Fashion Show in Jordan взяла участь дизайнерка з Йорданії Айат ЗОЕБІ (Ayat Al Zoubi).





У рамках проекту Ukrainian Fashion Show in Jordan відбулися покази українських брендів Olena Dats’, Larisa Lobanova, Marta Holod, Ivan Fotesko. Під час показу колекції капелюшків Hats by Marta Holod відбулася презентація суконь MustHave та годинників із колекції Vyshyvanka українського бренду KLEYNOD.

Larisa Lobanova




Ivan Fotesko





Marta Holod




Olena Dats’




Після показу всі бажаючи могли не тільки роздивитись в деталях представлені колекції, а й придбати речі у шоу-румі.








Після офіційної частини президенту компанії «Tyche Tours» – партнера міжнародного проекту Ukrainian Fashion Show in Jordan – Ібрагіму Махадіну вручили годинник із колекції KLEYNODS of Indepenpence.


     
Саме цікаве, звісно, відбувається на Backstage





  Блискучим завершенням вечора став яскравий dj-сет від Olimpia Whitemustache, де лунали відомі українські хіти.



                                                                    Гості та наша fashion team














                                     
                                                    Сподіваюсь, вам було цікаво ;) Наталя Лук'янець

   Особлива подяка нашим фотографам та операторам, завдяки яким у нас залишились неймовірні фото та відео на згадку про чудову подорож до Йорданії. Буде що згадати взимку)
   Автор фото _ О.Пілюгін







Коментарі

Популярні публікації