Презентація парфумів DIVINE by Lesia Semi на офіційному відкритті Lviv Fashion Week SS 2016

DIVINE by Lesia Semi - парфум made in Ukraine

"Я дуже люблю парфуми, і завжди мріяла випускати їх під своїм брендом. Коли я довідалася про українських виробників парфумів, одразу запланувала співпрацю. Вважаю, що в Україні можна шити якісний одяг і виготовляти якісні аромати. Саме зараз - той час, коли ми можемо продемонструвати і довести якість товарів, вироблених в Україні" - прокоментувала Леся Семі.
  


28 жовтня стартував 16-й сезон  Львівського Тижня Моди. На офіційному відкритті в Astoria Hotel Lviv відбулася презентація нового аромату DIVINE by Lesia Semi. В підтримку нового аромату був знятий  рекламний відеоролик DIVINE by Lesia Semi, який також був предсталений  у цей вечір. Ідея відео – образ неповторної (Divine) жінки, яку важко знайти, дуже легко загубити і неможливо забути. Саме такий образ власниці парфумів DIVINE by Lesia Semi. Повністю переглянути презентаційний відеоролик парфумів DIVINE by Lesia Semi можна за посиланням https://vimeo.com/143849989

Фрагменти відео з презентації




        Наприкінці вечора всі гості отримали у подарунок мініатюру з новим ароматом.



Богдан Зубченко




DIVINE – другий аромат, створений під брендом Lesia Semi. Специфіка парфумів Lesia Semi в тому, що для українського дизайнера розробляє парфуми український виробник.

DIVINE BY LESIA SEMI

Ефектна, вишукана квітково-амброва композиція відкривається яскравим акцентом зелених і цитрусово-фруктових нот. Цей енергійний, терпкуватий акорд підкреслює чарівність жіночного серця композиції, у якому квітне звабливий білий букет: жасмін самбак, біла троянда, білий бузок та біла лілея. Аромат квітів поступово розкриваеться м'якими, ледь пудровими відтінками і залишає за собою теплий, привабливий шлейф із нот пачулі, амбри та благородного кедру і мускусу.

Відкриття: апельсин, зелені ноти, лимон, бергамот, грейпфрут, мускатна груша

Серце: жасмін самбак, біла троянда, білий бузок, біла лілея

Основа: яванські пачулі, кедр, амбра, мускус

Парфумер: Богдан Зубченко (БZ)

Концентрація: Eau de Parfum (20%)

Дата випуску: вересень 2015 року
Особисто мені, новий аромат від  Lesia Semi дуже сподобався. Я давно шукала подібний парфум - свіжий, енергійний аромат з цитрусовими нотами. Аромат, який бадьорить та підіймає настрій. 16-й сезон Lviv Fashion Week пройде для мене під знаком аромату DIVINE by Lesia Semi.






Фото: Олександр Шамов, Роман Машталярчук та мої)

Коментарі

Популярні публікації